DIGITAL KULTURNATT STOCKHOLM 2020

På lördag den 18 april mellan klockan 18.00 – 24.00 utspelas Kulturnatt Stockholm digitalt på valfri skärm. I årets kulturnatt medverkar aktörer som haft möjlighet att ställa om sig till en digital version. Videos från olika platser kommer att varvas med livesändningar. Allt går att följa på vår Instagram och Facebook.

 

HUR TAR JAG DEL AV DEN DIGITALA KULTURNATTEN?

Följ oss på evenemangets Instagram eller Facebook @kulturnattsthlm. Om du inte har ett konto på Instagram eller Facebook kan du följa kulturnatten på Facebook ändå. Följ länken till Kulturnattens Facebookkonto https://www.facebook.com/kulturnattsthlm  välj ”inte nu” när inloggningsförfrågan kommer; du kan sedan fortsätta att scrolla i flödet och även starta och ta del av filmerna som ligger på Kulturnattens Facebook.

 

OM DU BEHÖVER HJÄLP

Vi bemannar alla plattformar så att vi snabbt kan svara på frågor (mail, kommentarer, Messenger, DM på Instagram) och dessutom deltar Biblioteket med sin videochatt så att den som vill kan få hjälp öga mot öga och dela skärm med en bibliotekarie eller digital värd. Biblioteksdisken.online

 

 

#DigitalKulturnatt20

Du som vill följa vår hashtag eller själv lägga upp något under kulturnatten använder #DigitalKulturnatt20
Kulturnatt Stockholm på Facebook
Kulturnatt Stockholm på Instagram

 

 

PROGRAMMET

Digitala kulturnattens program kommer att släppas under fredag kväll och innehåller en mängd lila smakprov från Stockholms Kulturliv såsom robotyoga, Cullbergbaletten, flamencodans, Beethovenkonsert, krokiworkshop och livepyssel.
Vi lägger upp programmet här på webben i menyn samt i våra sociala medier.

 

 

 

 

 


Kulturnatt Stockholm är kvällen då du upptäcker det du inte visste fanns eller det du alltid drömt om att prova. Stockholms kulturliv är redo för att möta dig med det bästa av allt som finns året runt och specialskräddade program bara för denna natt. Kulturhus, gallerier, teatrar, museer, studios, föreningar, spelhallar, bibliotek och mycket mer håller öppet med mellan klockan 18.00-24.00 och bjuder in dig till en oförglömlig kväll i den lila färgens tecken. Allt med fri entré. 


 

 

Kulturnatt Stockholm är ett samarbete tillsammans med Stockholms stad och Stockholms Kulturliv.