Kulturnatt Stockholm 2023 – 22 april

 

Om Kulturnatt Stockholm

Kulturnatt Stockholm är ett samarbete mellan Stockholms stad och Stockholms kulturliv. Stockholms kulturliv är ett samlingsnamn för alla medverkande aktörer.

Evenemangsavdelningen på Stockholms stads kulturförvaltning samordnar och marknadsför evenemanget. Stockholms kulturliv står för det kulturella innehållet – själva programmet.

Evenemangsavdelningens uppgift är att locka nya besökare till kulturlivet utan att lägga sig i programinnehållet.

 

Delta i Kulturnatt Stockholm 2023?

För att bli en officiell kulturnattsaktör krävs att er verksamhet håller öppet mellan kl 18.00–24.00 och bjuder på program med fri entré.

Vad man är – ett museum, en teater, ett kulturhus, ett galleri, en hemgård, en studio, ett bibliotek eller en spelförening etc. och vad man gör under kvällen – musik, dans, teater, samtal, och i vilken form – det är helt upp till er, så länge programmet håller sig inom ramen för svensk lag och att besökaren kommer kunna stiga in helt spontant mellan 18.00–24.00 och ta del av program till fri entré.

Om du som kulturaktör vill vara en del av Kulturnatt Stockholm 2023 – hör av dig till kulturnatt@stockholm.se för mer information.