Om Kulturnatt Stockholm 2022

Den 23 april 2022 går Kulturnatt Stockholm av stapeln igen! Kulturnatt Stockholm är ett sätt för deltagande kulturaktörer att nå ny publik. Det kostar inget att delta, men ni står själva för era programkostnader.

 

Om du som kulturaktör vill delta

Information om Kulturnatt Stockholm 2022 och hur du som kulturaktör kan delta skickas ut längre fram till de som anmält intresse. Det gör du genom att maila till kulturnatt@stockholm.se.

För att vara med krävs att er verksamhet håller öppet med fri entré under evenemangets sex timmar, klockan 18:00 – 24:00. Det spelar ingen roll vad ni är (ett museum, en teater, ett kulturhus, ett galleri, en hemgård, en studio, ett bibliotek, en spelförening eller något helt annat), vilken typ av program ni erbjuder under kvällen (musik, dans, teater, samtal) eller i vilken form. Vi på kulturförvaltningen lägger oss inte i vad ni gör, så länge programmet håller sig inom ramen för svensk lag och besökaren kan stiga in helt spontant och ta del av programmet kostnadsfritt*. Programinlämning, alltså sista dag för anmälan, ligger normalt i början av februari.

* Om er verksamhet är en bar, restaurang eller ett kafé utan programverksamhet kräver vi att ni tillför mer program än en vanlig lördag för att få delta.

 

Vill du vara först ut att höra om Kulturnatt Stockholm 2022? Följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Vi ses där!