Om Kulturnatt Stockholm 2021

Kulturnatt Stockholm 2021 gick av stapeln den 24 april och tog med hela Stockholms kulturliv till dig, där du är!

För andra gången i världshistorien blev Kulturnatten digital, men den här gången fanns det flera olika sätt att uppleva kulturen. Tittade du på programpunkter du själv valt genom Kulturnatt Stockholm Play, eller hängde du med i livesändningarna på Kulturnatts-TV? Eller både och? I år kunde du anpassa upplevelsen efter hur just du ville ha det – tillsammans eller ifred, efter din smak eller med förhoppningen att hitta något nytt.

 

Så här såg Kulturnatt Stockholm 2021 ut

 

 

PROGRAMMET

Programblad för Kulturnatt Stockholm 2021 hittar du HÄR!

 


Kulturnatt Stockholm är kvällen då du upptäcker det du inte visste fanns eller det du alltid drömt om att prova. Stockholms kulturliv är redo för att möta dig med det bästa av allt som finns året runt och specialskräddade program bara för denna natt. Kulturhus, gallerier, teatrar, museer, studios, föreningar, spelhallar, bibliotek och mycket mer håller öppet mellan klockan 18.00-24.00 och bjuder in dig till en oförglömlig kväll i den lila färgens tecken. Allt med fri entré. 


Kulturnatt Stockholm är ett samarbete tillsammans med Stockholms stad och Stockholms Kulturliv.

 

Vill du vara först ut att höra om Kulturnatt Stockholm 2022? Du hittar oss på Facebook, Instagram och Twitter. Vi ses där!