KULTURNATT STOCKHOLM 2021

Lördagen den 24 april 2021 mellan klockan 18:00 – 24:00 utspelar sig Kulturnatt Stockholm på valfri skärm. Oavsett om du helst tittar på noggrant utvalda favoriter utan störomoment, eller hittar nya tillsammans med en bästis, så samlar vi hela kulturlivet och kommer dit där du är. I år kan du därför uppleva mer kultur än någonsin, under en och samma kväll!

 

Programmet och de flera olika sätten att uppleva Kulturnatten 2021 presenteras lite i taget under våren, men redan nu kan du följa oss på sociala medier för att hänga med på resan. Du hittar oss på Facebook, Instagram och Twitter. Vi ses där!

 


 

Kulturnatt Stockholm är kvällen då du upptäcker det du inte visste fanns eller det du alltid drömt om att prova. Stockholms kulturliv är redo för att möta dig med det bästa av allt som finns året runt och specialskräddade program bara för denna natt. Kulturhus, gallerier, teatrar, museer, studios, föreningar, spelhallar, bibliotek och mycket mer håller öppet mellan klockan 18.00-24.00 och bjuder in dig till en oförglömlig kväll i den lila färgens tecken. Allt med fri entré. 

 


 

 

Kulturnatt Stockholm är ett samarbete tillsammans med Stockholms stad och Stockholms Kulturliv.