KULTURNATT STOCKHOLM 2020 BLIR DIGITAL

Njut av programmet på din favoritplats hemma framför din skärm. Klicka dig fram i Kulturnatt Stockholms stories på Facebook och Instagram, och ta del av livestreamningar.

Under kulturnattens ordinarie öppettider, klockan 18–24 den 18 april 2020, kommer ett potpurri av visningar, konserter, meditation, pyssel och mycket annat att sändas – som du följer via Kulturnatt Stockholms Facebook och Instagram! Genom att själv klicka dig fram i Instagram och Facebook stories kommer du kunna ta del av Kulturnatt Stockholm precis som den brukar vara, bara i ett lite annorlunda format.

Programmet kommer innehålla krokiworkshop, robotyoga, flamencodans, en Beethovensonat från Konserthuset, livepyssel från Cribble Craft, Cullbergbaletten på Nordiska Museet samt en livevisning av Gyllene Salen i Stadshuset.

Följ oss på Facebook och Instagram så kommer mer information och spelschema att dyka upp inför kvällen. Du hänger väl med? <3
#DigitalKulturnatt20

Kulturnatt Stockholm på Facebook
Kulturnatt Stockholm på Instagram
Mail: kulturnatt@stockholm.se


Kulturnatt Stockholm är kvällen då du upptäcker det du inte visste fanns eller det du alltid drömt om att prova. Stockholms kulturliv är redo för att möta dig med det bästa av allt som finns året runt och specialskräddade program bara för denna natt. Kulturhus, gallerier, teatrar, museer, studios, föreningar, spelhallar, bibliotek och mycket mer håller öppet med mellan klockan 18.00-24.00 och bjuder in dig till en oförglömlig kväll i den lila färgens tecken. Allt med fri entré. 


Kulturnatt Stockholm är ett samarbete tillsammans med Stockholms stad och Stockholms Kulturliv.